Hoeve Marant

Kraggenburg

Hoeve Marant is een kleinschalige woonvoorziening die gelegen is in een landelijke omgeving tussen Kraggenburg en Vollenhove, op de grens van Overijssel en Flevoland. De kleinschalige woonvoorziening bestaat uit 12 appartementen en een ruime binnen- en buitenruimte voor gezamenlijk gebruik.

12 appartementen

Op de begane grond bevinden zich 3 appartementen. De overige 9 appartementen bevinden zich op de 1e etage en zijn met de lift makkelijk bereikbaar. De oppervlakte van de appartementen varieert tussen de 20 m2 en 35m2. Naast een zit- en slaapgedeelte beschikken de appartementen over een eigen douche, toilet en wastafel. De appartementen kunnen worden ingericht met eigen meubels en aankleding, zodat bewoners zich snel thuis zullen voelen.

Gezellige woonkamer en tuin

Behalve de appartementen beschikt Hoeve Marant over een gezellig ingerichte woonkamer, een luxe professionele keuken en een ruim erf. Hier is voldoende ruimte om op een fijne manier de dag door te brengen, activiteiten te organiseren en bezoek te ontvangen. De kippen, katten en hond die op het erf rondlopen, maken de woonomgeving tot een huiselijke, ontspannen plek. Op de 2e etage is een gezellige ruimte beschikbaar om de verjaardag met familie te kunnen vieren.

Meer handen aan het bed

Om iedereen optimale zorg en aandacht te bieden zijn er gedurende de dag meerdere medewerkers aanwezig. ’s Nachts is er altijd één verzorger aanwezig die dienst heeft en zorgt voor een goede nachtrust, tevens is er een achterwacht die woonachtig is op de locatie.

Samen blijven

Uniek aan de locatie Hoeve Marant is dat in meerdere appartementen op de locatie een echtpaar gezamenlijk kan wonen(beide met een zorgvraag).

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlHoeve Marant is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Impressie

Locatie Kraggenburg

Adres
Hoeve Marant
Zwartemeerweg 25A
8317 PA Kraggenburg

T. 0527-258417
M. 06-10081135
E. info@amadozorg.nl

Bereikbaar tijdens kantooruren

Kom eens een kijkje nemen

Om goed te kunnen bepalen of Amado Zorg uw familielid een nieuw thuis kan bieden, nodigen we u van harte uit om een kijkje te nemen in onze woning in Kraggenburg of Dronten.

Bel ons op 0527-258417, bereikbaar tijdens kantooruren, of laat uw gegevens achter, dan nodigen we u uit voor een kennismakingsgesprek en rondleiding.