Opening na de zomer van 2019

Dronten

In het centrum van Dronten, op loopafstand van de winkelstraat, wordt een kleinschalige woonvoorziening gerealiseerd met 23 appartementen en een ruime buitentuin.

23 appartementen

Er worden in totaal 23 appartementen gerealiseerd. Hiervan zijn er 6 appartementen op de begane grond gesitueerd. De overige appartementen bevinden zich op de eerste verdieping en zijn gemakkelijk bereikbaar met de lift.

De appartementen zijn ruim van opzet. Naast een zit- en slaapgedeelte beschikken de woningen over een douche, toilet en wastafel. De appartementen mogen naar eigen wens worden ingericht en aangekleed.

Gezamenlijke ruimtes

De twee gezamenlijke woonkamers zijn ruim van opzet en hebben veel lichtinval. Centraal in het gebouw is een professionele keuken, waar dagelijks verse maaltijden worden bereid. Op de begane grond is een sfeervolle ruimte voor verschillende activiteiten: een kerkdienst, een beautymiddag, het bezoek aan de pedicure en de kapper.

Opening na de zomer van 2019

De locatie van Amado Zorg in Dronten wordt naar verwachting na de zomer van 2019 geopend. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons.

Impressie

Locatie Dronten

Adres
Na de zomer van 2019 geopend

T. 0527-258417
M. 06-10081135
E. info@amadozorg.nl

Bereikbaar tijdens kantooruren

Kom eens een kijkje nemen

Om goed te kunnen bepalen of Amado Zorg uw familielid een nieuw thuis kan bieden, nodigen we u van harte uit om een kijkje te nemen in onze woning in Kraggenburg of Dronten.

Bel ons op 0527-258417, bereikbaar tijdens kantooruren, of laat uw gegevens achter, dan nodigen we u uit voor een kennismakingsgesprek en rondleiding.

*