Het Wilgenhuis

Dronten

In het centrum van Dronten, op loopafstand van de winkelstraat, is kleinschalige woonvoorziening Het Wilgenhuis gerealiseerd met 23 appartementen en een ruime buitentuin.

23 appartementen

Het Wilgenhuis in Dronten heeft 23 appartementen. Hiervan zijn er 6 appartementen op de begane grond gesitueerd. De overige appartementen bevinden zich op de eerste verdieping en zijn gemakkelijk bereikbaar met de lift.

De appartementen in het woonhuis zijn ruim van opzet. Naast een zit- en slaapgedeelte beschikken alle appartementen in Het Wilgenhuis over een douche, toilet en wastafel. De appartementen mogen naar eigen wens worden ingericht en aangekleed. Alle appartementen zijn licht en ruimtelijk.

Gezamenlijke ruimtes

De twee gezamenlijke woonkamers van Het Wilgenhuis zijn ruim van opzet en hebben veel lichtinval. Centraal in het huis is een professionele keuken, waar dagelijks verse maaltijden worden bereid. Op de begane grond is een sfeervolle ruimte voor verschillende activiteiten: een kerkdienst, een beautymiddag, het bezoek aan de pedicure en de kapper. De activiteitenbegeleider van Het Wilgenhuis organiseert dagelijks persoonsgerichte activiteiten voor de bewoners.

Midden in de wijk

Het Wilgenhuis is een kleinschalige woonvoorziening die midden in de wijk in Dronten ligt en vlakbij het centrum. Komt u op bezoek? Dan wandelt u met uw familielid zo even naar de winkelstraat van Dronten. Tevens ligt het Van Veldhuizenbos op steenworp afstand van het huis.

2 januari 2020 geopend

Op 2 januari 2020 hebben de eerste bewoners hun intrek genomen in Het Wilgenhuis in Dronten. Heeft u vragen of wilt u een inschrijving doen voor een appartement? Neem dan contact met ons.

Impressie

Locatie Dronten

Adres
Het Wilgenhuis
Giekstraat 2
8251 BL Dronten

T. 0527-258417
M. 06-10081135
E. info@amadozorg.nl

Bereikbaar tijdens kantooruren

Kom eens een kijkje nemen

Om goed te kunnen bepalen of Amado Zorg uw familielid een nieuw thuis kan bieden, nodigen we u van harte uit om een kijkje te nemen in onze woning in Kraggenburg of Dronten.

Bel ons op 0527-258417, bereikbaar tijdens kantooruren, of laat uw gegevens achter, dan nodigen we u uit voor een kennismakingsgesprek en rondleiding.